Velkommen til mitt liv

CaHeNnriette

lørdag 26. desember 2009

Oh helga natt

Da var jula overstått for denne gang. Ingen familieflauser, ingen tabber, ingen katastrofer dette året heller.

Jeg jobba fra kl 07.45-16 på julaften. Jeg måtte opp tidlig og heldigvis så sto jeg opp kl 16, et kvarter før jeg opprinnelig skulle. Da jeg sto opp så så jeg at det var nok av snø ute, bilen var helt nedsnødd. Så derfor måtte jeg måke snøen av bilen og det var en kald fornøyelse. Dagen startet rolig på jobb, men det tok seg opp akkurat som en vanlig dag på jobb. Da tiden var inne for avreise, var det glatt og det var meldt griseglatte veier. HUTTEMEITU! En av legen på jobb satt på med meg ut til Nesodden, var jo ikke noe vits at han skulle ta den kjedelig nesoddbåten utover, dessuten så var det koslig med selskap i bilen. Det var mindre glatt enn jeg hadde trodd. Vi durte inn til Nesodden. 20 min før annkomst måtte vi snu og kjøre om blylaget, det hadde vært en fron mot front kollisjon. Det ble noe lengre biltur enn forventa, men vi kom oss helskinna hjem begge to.

Vi spiste deilig pinnekjøtt til middag og pakkeåpningen var mer spennende i år som mormor var hos oss. Det blir ikke ordentlig jul uten mormor. Dog jeg savnet Daniel:(  I år fikk jeg mye fint: 1 smykke med 2 diamanter, penger, varmepute, kaffeting, bulabukse, eva solo ting, utvidelse til spillet Ticket to Ride, Yantramatte, en fin glassengel som jeg skal henge opp i vinduet(den skal henge der året rundt) kokebok vin, champagne ++++

1 Juledag fikk jeg sove litt, det var deilig for jeg var stuptrøtt etter lite søvn og 2 dager på jobb for å ikke snakke om pendlingen. På ettermiddagen kjørte mormor og jeg ut til Sinsen hvor mormor fikk en kopp te og 2 goro imens jeg fikk dusja,. Så reiste vi ned å henta mamma, per og pappa på båten før vi kjørte ut til Bygdøy. Der nøyt vi et herremåltid med aspargis, artichock og masjones med baguetter til forrett. Reinsdyrsteik m poteter, russiske erter å nydelig saus. Herremåltidet ble avlsuttet med multekrem og karamellbudding, alt for en hver smak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar